>

Missmartins er en online fashion store som blev etableret i 2005 af Stine Vestergaard, som stadig ejer firmaet. Vi tilbyder et bredt udvalg indenfor den nyeste mode.

Missmartins arbejder sammen med flere forskellige faste leverandører i Europa og øvrige udland, for at få de bedste produkter til bedst mulige priser, så vi kan sælge varerne til formidable priser til vores kunder.

Derudover finder vi også ofte andre produkter som ikke normalvis er en del af vores sortiment, men som er hotte lige nu og her, eller som kunne være spændende at få ind i sortimentet.Vi importerer varer fra hele verdenen, hvilket giver et meget bredt udvalg, og du undgår og stå til samme fest i en kjole som 10 andre.Vi har et bredt men også meget dybt sortiment indenfor kjoler. Står du og mangler en kjole - så er du sandsynligvis kommet det rigtige sted hen. Vi har alt indenfor cocktail kjoler, maxi kjoler, korte kjoler, hverdagskjoler mv.

Vi prioriterer højt at vores vare skal være i en god kvalitet og kvalitetstjekker altid tøjet inden det bliver sendt ud til kunden.

Missmartins brænder for altid at kunne give dig den bedst mulige service, og vi hører gerne ris og ros fra dig så brugervenligheden af siden og serviceniveauet altid er i top, så alle kunder altid får en god oplevelse ved athandle hos os.

Varerne der føres i Missmartins, er ikke varer som du kan finde i butikkerne i Danmark, derfor kan du altid finde unikke varer hos Missmartins. Mærkerne er som regel ukendte i Danmark, men ses mange steder i udlandet, hvor de har været populære i mange år.

Missmartins sponsorer

SOS – Børnebyerne:

Missmartins har siden 2006 været sponsor for Isaac Oluwatunmise Madu fra Nigeria, som er født juli 2002.

Se mere Klik her www.sos-borneby.dk

Missmartins som sponsor?

Skulle du have idéer til projekter Missmartins kan sponsorere eller har du brug for en sponsor, kontakt os da på mail og fortæl om dit projekt!