Hurtig og nem returnering

Vi har gjort det nemt for dig, at sende varer retur til os. Det er nemt, at handle online, derfor skal det også være nemt, at sende varer retur igen.

For at oprette en returnering logger du ind på “min konto” med e-mailadresse og adgangskode eller Facebook-login inden 14 dage fra modtagelse af pakken.
På din brugerkonto vælger du hvilken ordre, du ønsker at returnere en vare fra og angiver årsagen. Dernæst følger du vejledningen på siden, hvor der hentes en returlabel i PDF, som udskrives og klæbes udenpå returpakken.

Returpakken afleveres nemt og hurtigt i en GLS pakkeshop (hvis du har modtaget pakken med GLS), eller Post Danmark butik (hvis du har modtaget pakken med Post Danmark).
Det er vigtigt, at pakken indleveres korrekt, så den kan spores. Husk at få en kvittering, som bevis på, at du har returneret pakken.

Det koster 39 kr., at benytte vores returlabel, som fratrækkes returvarernes pris.
Det er ikke et krav at du benytter vores returlabel, men kan vælge selv at sørge for returningen af varerne til os. I så fald får du returvarernes fulde beløb refunderet.

Alle varer er omfattet af købelovens regler om fortrydelses- og returret på nettet, hvor du har 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du modtager din vare. Hvis du ønsker, at returnere en vare skal du meddelse os, at du ønsker at fortryde købet.
Du skal sende din returpakke retur til os, uden unødig forsinkelse senest, 14 dage efter, at du har meddelt os du ønsker at fortryde dit køb.

Du kan også blot følge vejledningen for returnering, som er vedlagt i pakken.


Ombytning

Vi ombytter ikke til andre varer, men tilbagebetaler altid pengene for returvarer. Ønsker du en anden vare, skal du derfor gå ind i shoppen og bestille den. Dette gør vi for at sikre, at din vare leveres hurtigt, og matcher dit køb.


Diverse

Du har pligt til, som kunde, at returnere varen til os i væsentlig samme stand og mænge, som ved modtagelse. Alle tags/mærker skal være på varen ved returnering.
I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes dette beløb. Missmartins sælger udelukkende nye varer, dvs. at en evt. værdiforingelse altid vil beløb sig til 100% af varens værdi (købelovens mangelregler anvendes).

Du kan naturligvis pakke varen ud og prøve den. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, og naturligvis ikke tage en vare i brug, som du ønsker at returnere.
Sko skal sendes retur i deres originale kasse i den oprindelige stand. Der må ikke tapes, skrives eller sættes label udenpå kassen. Der vil blive opkrævet et gebyr, hvis sko returneres uden original kasse eller hvis denne er beskadiget.

Følgende varer er undtaget fortrydelsesretten: Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt ved leveringen. Du mister din fortrydelsesret hvis du bryder forseglingen på disse varer.

Missmartins modtager ikke returpakker sendt “uden omdeling”. Det er dit ansvar, at pakken bliver leveret retur til vores adresse, samt alt indhold er pakket forsvarligt ind.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af din pakke eller lade være med at hente den. Missmartins vil blive pålagt en ekstra fragtomkostning. Denne fragtomkostning vil blive modregnet returvarernes pris.


Retur adresse:

Missmartins A/S

Smedevej 38A
9500 Hobro

Du er også velkommen til at komme i vores fysiske butik og aflevere din returpakke i butikkens åbningstid.

Vi modtager ikke pakker sendt. pr. efterkrav eller uden omdeling.


Tilbagebetaling

Når vi har modtaget din returpakke og den er godkendt, vil vi hurtigst muligt behandle den og tilbagebetale dine penge. Du vil du få en kreditnota på mail, med en oversigt over tilbagebetalingen.

Refusion af returbeløbet vil finde sted indenfor 2-5 hverdage, i travle perioder kan der gå op til 14 dage.
Vi tilbagebetaler til samme konto, som der er betalt fra.


Er du i tvivl? Kontakt vores kundeservice på mail [email protected] inden du sender varerne retur, så hjælper vi dig.