35,00 kr
35,00 kr
29,00 kr
35,00 kr
35,00 kr
29,00 kr
35,00 kr
39,00 kr

Glamour øjenvipper er i sandhed de ekstraordinære, ekstravagante øjenvipper, der kan være del af det helt elegante look til eksempelvis cocktail-arrangementer eller gallaaftener, hvor du virkeligt skal vise dig fra den bedste side.

Skal du således bruge ekstraordinære og elegante øjenvipper, er Glamour det helt rigtige valg, hvor du får et sæt øjenvipper, der virkeligt kan understøtte dit elegante outfit. Glamour øjenvipper er en kollektion af forskellige øjenvipper, hvor der er tale om lange og/eller fyldige vipper med eller uden påsatte accessories - herunder særligt øjenvipper similisten, der i høj grad giver et eksklusivt look.

Perfekte øjenvipper til din næste fest

Glamour øjenvipper er det helt perfekte valg til din næste fest. Skal du således bruges øjenvipper til galla, bryllup eller lignende, er øjenvipper fra Glamour-kollektionen det helt perfekte valg. Det elegante, flotte look giver fuld opmærksomhed på dine øjne, og du kan virkeligt bruge dem til at understøtte dit look til den næste fest. Således finder du de helt perfekte øjenvipper til at kombinere med dit outfit bestående af din aftenkjole, dine stiletter og din clutch.

Glamour øjenvipper til galla

Skal du til galla - og skal du eksempelvis bruge øjenvipper til galla? Så er du landet på den helt rigtige side; Glamour øjenvipper er i sandhed perfekte øjenvipper til gallafesten, hvad enten du skal have en stor, puffet kjole eller en mere elegant, lang aftenkjole på. Glamour øjenvipperne kan give det sidste pift til dit outfit, så du virkeligt bliver midtpunktet til galla – og så du ser helt perfekt ud på din store aften.

Skal du bruge øjenvipper til bryllup?

Når du har fået en invitation til bryllup, er næste skridt at fastlægge det outfit, du skal have på. Tøjet er ofte bestående af en aftenkjole, et par stiletter, en taske og evt. et par strømpebukser. Hvad angår accessories er det lidt anderledes, og hvis du virkeligt skal skille dig ud kan en kombination af nye smykker og et par øjenvipper være helt perfekt til bryllup. Skal du således have øjenvipper til bryllup er Glamour-kollektionen helt perfekte, da der er tale om elegante, kunstige øjenvipper, der understøtter det resterende outfit.

Køb Glamour øjenvipper online hos MissMartins.dk

Er du på udkig efter nogle glamourøse, kunstige øjenvipper, kan du finde dem her i Glamour kollektionen hos os ved MissMartins.dk. Vi søger hele tiden at have en stor samling af forskellige øjenvipper – herunder de meget elegante øjenvipper fra Glamour, der kan bruges til eksempelvis bryllup eller galla. Du kan købe glamour øjenvipper online, så du kan være klar til den næste fest. Er du mere til de prangende øjenvipper med forskellige fjer i mere skrivende farver, skal du se vores Paradise Dreams øjenvipper eller Starlight Edition øjenvipper.