35,00 kr
39,00 kr
29,00 kr
29,00 kr
29,00 kr
39,00 kr
29,00 kr
29,00 kr
39,00 kr
29,00 kr
29,00 kr
29,00 kr
29,00 kr
25,00 kr
29,00 kr
29,00 kr
29,00 kr
29,00 kr
29,00 kr
29,00 kr
39,00 kr
29,00 kr

Er du til de mere farverige øjenvipper – eller skal du eksempelvis til en fest, hvor det er tilladt ifølge dresscoden, finder du her øjenvipper fra Magic Colors i alverdens forskellige farver. Der er således både øjenvipper i hvid, grøn, orange, lilla, multi color og mange andre farver. Øjenvipperne i denne kategori dækker altså en bred pallette af forskellige farver. Samtidig har Magic Color ofte nogle længere vipper, der gør, at de er mere iøjnefaldende end de øvrige øjenvipper i vores sortiment.

Hvide øjenvipper fra Magic Colors

Står du og skal bruge hvide øjenvipper, kan du finde forskellige hvide øjenvipper fra Magic Colors, der findes som både glamour øjenvipper og øjenvipper med hvide fjer. Der er altså forskellige muligheder, hvis du skal bruge hvide øjenvipper til at matche med dit øvrige outfit.

Et sæt hvide øjenvipper kan give opmærksomhed og vil passe perfekt til eksempelvis et helt hvidt outfit, hvor de netop kan understøtte det øvrige outfit.

Lange, sorte øjenvipper til det flotte, enkle look

Er du mere til standard, sorte øjenvipper, finder du nogle forskellige typer af øjenvipper fra Magic Colors i sort. Sorte øjenvipper er klassiske, og du går derfor sjældent i byen med et par sorte øjenvipper fra Magic Colors. Udover de helt enkle, sorte øjenvipper, finder du også flerfarvede øjenvipper, hvor den sorte farve er matchet med en eller flere farver for at skabe et sæt øjenvipper med et mere festligt look. Samtidig findes de elegante, sorte øjenvipper i forskellige designs for at sikre, at du kan finde netop de øjenvipper, der falder i din smag.

Multi color eyelashes

Skal du have et mere spraglet outfit i mange farver på, kan det være sjovt at matche det med et par multicolor eyelashes, der understøtter de mange forskellige farver. I sortimentet findes forskellige typer af flerfarvede øjenvipper, hvor farverne er sat forskelligt sammen. Du finder både decideret multi color øjenvipper, hvor nærmest alle regnbuens farver er repræsenteret i øjenvipperne, men også øjenvipper, hvor der er en grundfarve, matchet med en sekundær farve for at skabe nogle elegante, men samtidig ekstraordinære øjenvipper.

Køb farvede øjenvipper online hos MissMartins.dk

Hvis du skal bruge et par farvede øjenvipper, kan du finde dem hos MissMartins.dk. Vi har et bredt sortiment i vores Magic Colors-kategori, netop for at du kan finde et sæt, der passer til dit outfit og den anledning, du skal bruge dem i. Du kan købe øjenvipper i såvel sort, hvid, grøn, lille, orange og mange andre farver. Vi søger således hele tiden at have et bredt sortiment af forskellige øjenvipper online.