35,00 kr
39,00 kr
35,00 kr
39,00 kr
35,00 kr
35,00 kr
35,00 kr
35,00 kr
35,00 kr
25,00 kr
39,00 kr
35,00 kr
35,00 kr
39,00 kr
35,00 kr
35,00 kr
25,00 kr
35,00 kr
35,00 kr
35,00 kr
35,00 kr
35,00 kr
35,00 kr
35,00 kr

Når du skal have nye øjenvipper, er det vigtigt at vælge dem, der passer til dit humør og det øvrige outfit – eller alternativt de øjenvipper, der skiller sig lige præcis tilpas meget ud. Starlight Edition øjenvipper er øjenvipper i lidt mere naturligt look, men hvor øjenvipperne er pyntet med enkelte accessories såsom eksempelvis similisten eller alternativt enkelte vipper i en anden farve eller længde. Starlight Edition er således nogle lidt mere anonyme øjenvipper uden dog at være 100 % naturtro grundet de påsatte elementer, der gør øjenvipperne skiller sig en anelse ud.

Brug Starlight edition øjenvipper til de mere festlige outfits

Skal du have et mere festligt outfit på, er Starligt Edition øjenvipper perfekte at vælge – således kan de med de påsatte elementer understøtte de dele af dit outfit, du ønsker. Bærer du eksempelvis en pailletkjole, kan du vælge at tage et par Starligt Edition øjenvipper med simili sten for at matche netop pailletterne. Derudover kan du matche øjenvipperne med eksempelvis farven på din kjole, top eller dine stiletter for at opnå ekstra sammenhæng i dit outfit.

Øjenvipper til nytår – starlight edition er perfekt som øjenvipper til nytår

Når nytåret melder sig, vil de fleste gerne gøre lidt ekstra ud af sig selv. Det være sig stiletter med glimmer eller med lidt ekstraordinære farver, en pailletkjole eller lignende og nogle fede accessories, der understreger festlighederne omkring fejringen af det nye år. Til nytårsoutfittet passer dog også et par fede eyelashes – og et par øjenvipper fra starlight edition understøtter ovenstående nytårs-outfit perfekt. Med den enkle pynt er starlight edition øjenvipper perfekte til nytår, fordi de netop ikke er så iøjnefaldende som nogle af de andre, mere spraglede øjenvipper, men samtidig har de enkle, pyntede elementer. Når du skal finde øjenvipper til nytår, er Starlight Edition øjenvipper altså et godt valg.

Øjenvipper med similisten fra Starlight Edition

En af de ekstra fede ting ved Starlight Edition øjenvipper er, at de har så mange forskellige typer af øjenvipper med similisten, hvilket gør, at du højst sandsynligt kan finde nogen, der passer til netop din stil. Samtidig er der også øjenvipper med enkelte fjer, der giver et sofistikeret look, uden at øjenvipperne bliver overdådige og alt for ekstraordinære.

Køb mange forskellige Starlight Edition øjenvipper hos MissMartins.dk

Netop fordi Starlight Edition øjenvipper kan bruges i så mange anledninger qua deres mere anonyme design, har vi et godt, bredt udvalg af forskellige typer Starlight Edition øjenvipper. Således skulle du have mulighed for at finde et sæt øjenvipper, der matcher din stil og det outfit, du skal have på – og der burde være nogle øjenvipper, der kan matche enhver anledning.