129,00 kr.
129,00 kr.
129,00 kr.
129,00 kr.
129,00 kr.
129,00 kr.
49,00 kr.
49,00 kr.
49,00 kr.
49,00 kr.
39,00 kr. 99,00 kr.
50,00 kr. 179,00 kr.

Enhver pige elsker accessories - nogle elsker bling-bling med similisten, mens andre er mere til lækre nittebælter. Fælles for alle er det dog, at accessories er en vigtig del af gardoroben, fordi det er med til at fuldende ens outfit. Accessories kan altså understøtte dit elegante outfit – eller være den flabede kontrast. Ud over de gængse accessories fører vi også et udvalg af mobilcovers i læder – der findes både mobilcovers med masser af similisten samt mobilcovers med et slangeskinds look. Der er altså accessories for enhver smag i vores kategori – og vi søger hele tiden at skabe en kategori fyldt med billige accessories for at sikre, at du kan finde præcis det, du ønsker, til den rette pris

Et tørklæde kan pifte ethvert outfit op

Når du bærer et meget enkelt – og måske endda ensfarvet – outfit, kan du have brug for at pifte det op med nogle ekstraordinære accessories. I den funktion er et tørklæde helt perfekt. Du kan finde alt fra pænt, ensfarvede tørklæder til tørklæder med dyreprint, der virkeligt skiller sig ud. Samtidig har vi også tørklæder mig blonder, hvis du mere er til pyntede accessories og tørklæder.

Bælter kan bruges til alle outfits

Nærmest alle outfits skriger på et bælte. Du kan bruge et bælte til snart sagt alt – hvad enten der er tale om en kjole, top eller bluse, kan du finde et bælte, der kan give det lille ekstra pift.

Vi fører et sortiment med alle typer bælter – alt fra helt tynde bælter til taljen over mere rå læderbælter med nitter til de helt pyntede bælter med frynser og masser af lækre detaljer

Selvsiddende BH i god kvalitet

Ud over de gængse accessories så som bælter, tørklæder osv., fører vi også selvsiddende BH’er i høj kvalitet. I sortimentet har vi blandt andet Nubra Seamless Underwire, der er en selvsiddende BH uden sømme lavet i silikone, og som giver mere støtte end lignende selvsiddende BH’er på markedet.

De selvsiddende BH’er i vores sortiment passer perfekt under kjoler – herunder aftenkjoler – og under toppe eller bluser med bar ryg.

Accessories til alle outfits

Vi har accessories, der passer til alle dine outfits – således kan du finde både smykker, tasker og sko for enhver smag. Vi fører et bredt sortiment af accessories netop for at sikre, at du altid kan finde netop de accessories, du mangler til dit outfit. Derfor søger vi altid at have mange forskellige typer accessories på lager.

Køb accessories online hos MissMartins.dk

Fordi vi fører så bredt et udvalg af forskellige accessories og tilbehør til piger, kan du næsten altid finde det, du skal bruge.

Det giver en del muligheder i forhold til at sammensætte fede outfits til weekendens fester, når man har de helt rigtige accessories i form af sko, tasker og smykker – og derfor sætter vi en ære i, at du altid kan finde et bredt udvalg af accessories online hos MissMartins.dk