39,00 kr.
39,00 kr.
39,00 kr.
39,00 kr.
39,00 kr.
39,00 kr.
39,00 kr.
39,00 kr.
39,00 kr.
39,00 kr.
29,00 kr.
29,00 kr.
39,00 kr.

Vi fører et stort udvalg af kunstige øjenvipper til dig, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv; enten til hverdag eller fest. Vil du således have længere eller mere fyldige øjenvipper, kan du finde præcis de øjenvipper, du ønsker – i sortimentet er mange forskellige typer, længder, tykkelse og farver af kunstige øjenvipper. Det betyder,a t der gerne skulle være øjenvipper for enhver smag. Netop med henblik på, at du skulle have muligheden for at finde nye, kunstige øjenvipper, der passer til lige netop den anledning, hvor du skal bruge dem.

Tag dine kunstige øjenvipper på om morgenen eller lige inden festen

Det er ikke så vanskeligt at tage kunstige øjenvipper på, som man skulle tro – men du skal ikke forsøge for første gang lige inden du skal ud af døren. Du bør forsøge et par gange og lære lidt om, hvordan du sætter kunstige øjenvipper på, så du virkeligt er klar til når det gælder. De kunstige vipper holder kun til én gang – så du skal altså ikke forsøge at genbruge dem, da det vil give et dårlig resultat, når de først har været limet på øjenlåget én gang.

Kunstige øjenvipper kan både give længde og fylde

Hvad enten du søger mere fylde eller mere længde på dine øjenvipper – eller måske sågar begge dele – kan du opnå det med kunstige øjenvipper. Således er der forskellige typer af øjenvipper, der giver forskellige udtryk; lige fra meget anonyme øjenvipper, der giver det sidste lille pift og til mere flamboyante øjenvipper med fjer i forskellige farver. Hvad man er til, er et spørgsmål om personlighed og temprament.

Store, ekstraordinære øjenvipper, når du virkeligt skal dresse op

I sortimentet findes ud over basic øjenvipper tillige de mere flamboyante designs med fjer – derudover findes øjenvipperne endda med fjer i forskellige længder og farver, så du kan finde nogle, der matcher dit øvrige outfit. Skal du således i byen, og vil du gerne tiltrække dig lidt ekstra opmærksomhed, kan du finde de perfekte øjenvipper lige her – øjenvipperne kan tilmed matches med eksempelvis en neglelak i en matchende farve, hvor du virkeligt vil kunne understrege sammenhængen i dit look.

Hvordan tager man kunstige øjenvipper på?

At tage kunstige øjenvipper på er ikke så vanskeligt – men det kræver dog lidt øvelse at opnå et perfekt resultat. Du kan lære meget af at prøve dig frem, aflure eksperterne eller se nogle videoer på YouTube.

Når du står med dine kunstige øjenvipper og skal til at sætte dem på er processen således: Tag lige lim til vipperne og smør det på din håndryg, så du nemt kan komme til det. Tag derefter med pincet fast i dine kunstige øjenvipper, som du kører igennem limen som var det et dankort. Det skulle gerne gøre, at limen er spredt nogenlunde jævnt på øjenvipperne. Sæt dem derefter på øjet ved først at sætte dem fast på midten og derefter på kanterne. Det kræver nok et par forsøg; men når du først har læst at påsætte kunstige øjenvipper, vil du elsker resultatet.