40,00 kr. 79,00 kr.
40,00 kr. 79,00 kr.

En tur i byen nærmest kalder på, at man gør lidt ekstra ud af sig selv. Netop derfor har vi sammensat et sortiment af neglelak og andet beauty tilbehør, du kan benytte i den situation. Således finder du forskellige beauty artikler – herunder særligt neglelak i mange forskellige farver – som du kan bruge til at skabe det helt perfekte look til en aften i byen, eller til når du vil gøre lidt ekstra ud af at se godt ud til hverdag.

Neglelak i neonfarver for dig, der gerne vil skille dig ud

Nogle gange er man bare i et humør, hvor man har lyst til at skeje lidt ud og tage noget på, der bryder det resterende outfit. I den rolle passer neon neglelak helt perfekt! Neon neglelak i eksempelvis grøn, gul eller rød kan sagtens bruges sammen med et mere casual outfit, der måske ikke nødvendigvis kræver en helt stilren og elegant neglelak, men sagtens kan bære, at du skejer lidt ud og viser personlighed. Således er en neglelak i neonfarver et godt supplement til dit resterende make up, da den kan bruges til både hverdag og fest. En sjov neglelak, der kan være god, når du ikke synes, det passer med de stilrene neglelakker i de klassiske farver.

Beauty artikler og make up i god kvalitet

Alle piger elsker at pynte sig og gøre noget ekstra ud af sig selv. Med det in mente har vi sammensat vores sortiment af forskellige beauty artikler, make up og neglelakker i forskellige farver. Inden for beauty er særligt vores udvalg af neglelakker meget bredt – og du kan finde netop den farve neglelak, du søger.

Elegante og klassiske neglelakker til aften-looket

Når anledningen er mere formel, kan det være at foretrække at bruge en neglelak i en mere dæmpet og elegant farve, der kan understrege det øvrige, elegante look. Således kan du vælge at bruge lyserød, klar, beige eller creme farver på neglelakken, når du skal bruge en mere klassisk, elegant og afdæmpet farve – eksempelvis kombineret med aftenkjolen og den elegante clutch

Den røde neglelak til den stærke, modige pige

Er du mere modig og udadvendt, og er du ligeglad med at bære de afdæmpede farver med aftenoutfittet og ”den lille sorte”? Så er den røde neglelak lige noget for dig. Den er meget iøjnefaldende og netop derfor holder mange piger og kvinder sig fra den røde neglelak – men er du ikke bange for opmærksomheden, skal du helt sikkert vælge denne stærke og lækre farve til din neglelak.

Sort neglelak er super cool!

Engang var sort neglelak forbundet med goths. I dag er sort neglelak dog meget in og i øvrigt super cool. Sort neglelak matcher i høj grad kortere, mere firkantede negle, så hvis du ikke er typen med lange negle, skal du bestemt kigge i retning af den sorte neglelak, der virkeligt kan være lækker og samtidig en stærk farve.

Glimmer neglelak – hvis du er til fest og farver

Er du til gengæld til fest og farver, og lægger anledningen op til, at dit outfit gerne må blive lidt mere festligt – eksempelvis til nytår – kan du tage en glimmerneglelak på; og kombineres det med eksempelvis kombineret med en glimmer- eller pailletkjole vil det være helt perfekt som netop nytårsoutfit. Glimmer neglelak tilføjer glamour og pynt til dit outfit og kan derfor netop være et godt valg til det festlige outfit.