99,00 kr. 249,00 kr.

Alle piger elsker sko. Der er ingen undtagelser. Forskellen er dog hvilken type sko – nogle piger elsker stiletter, andre er mere til ballerinaer, og nogle piger sværger mere til sneakers og casual sko. Fælles for alle piger er dog, at man gerne har flere par sko; og faktisk helst rigtig mange forskellige sko, så der altid findes det helt rigtige par til hver anledning i garderoben. I sortimentet har vi derfor mange forskellige sko, så der netop er sko til enhver smag og enhver anledning.

Sandaler til sommer og korte kjoler

Når det varme vejr endeligt melder sig i Danmark, er det med at have de perfekte sandaler og den perfekte sommerkjole i garderoben, så man er klar til at nyde solens stråler. I det outfit er du helt klar til at begive dig ud i den danske sommer – og selvom det er casual og behageligt at bære et par sandaler, er det en pæn sommersko, hvor du slipper for at gå på kompromis med elegancen.

Stiletter er gode til ethvert aftenoutfit – og også til hverdag

Vi elsker stiletter! Alle typer af stiletter – lige fra de sorte, elegante stiletter over stiletterne i neonfarver/pangfarver til stiletter med pailletter og glimmer. Vi elsker stiletter fordi de kan bruges til alt fra jeans til cocktailkjoler og aftenkjoler. Alle pænere og mere pæne outfits kan tilføjes personlighed med de helt rigtige stiletter. Forestil dig eksempelvis et par stramme jeans og et par spidse, sorte stiletter sammen med en elegant top. Alternativt forestil dig et outfit bestående ”den lille sorte” kjole kombineret med et par helt enestående, sorte stiletter og en sort clutch – det er for alvor et elegant og sofistikeret aften-outfit i al sin enkelthed.

Casual sko i form af espadrillos til piger

Et mere afslappet alternativ til sandalerne om sommeren er espadrillos, der er en sko med en bund af flettet siv og en overdel af stof, ruskind eller lignende. Espadrillos kan således bruges som den casual sko, når du eksempelvis skal en tur på stranden, gå en tur på strøget eller hygge dig i haven en sommeraften. Samtidig har vi i sortimentet espadrillos med nitter, der giver den casual sko lidt mere kant og personlighed, så den sagtens kan bruges som sko i dagligdagen.

Et par højhælede sko og stiletter er must-haves

Stiletter, pumps eller højhælede sko – kært barn har mange navne, men ét er dog sikkert: Skoen, vi alle kender, er repræsenteret i en hver pige og kvindes garderobe. Netop fordi stiletter er så bredt repræsenteret, og fordi den er så populær, er den svær at komme uden om. Vi har derfor mange forskellige stiletter, der kan bruges til mange anledning og outfits. Således har vi både klassiske sorte stiletter til at matche med den elegange aftenkjole, mere spraglede stiletter til en festlig aften i byen samt stiletter med spænde til mere pyntede outfits.

Køb sko til piger og kvinder online

Står du og mange et par nye sko, stiletter, sandaler eller espadrillos til piger, kan du her købe mange forskellige varianter til priser, der ikke vælter budgettet. Således har vi samlet en hel kategori med sko til piger i god kvalitet og lækre designs, der passer med vores resterende sortiment, så du frit kan matche tingene og skabe de perfekte outfits; og alle ved, at skoene er prikken over i’et for både piger og kvinder, hvorfor vi har vægtet højt at skabe et bredt udvalg af moderigtige sko.