299,00 kr. 399,00 kr.
299,00 kr. 399,00 kr.
299,00 kr. 449,00 kr.
199,00 kr. 349,00 kr.
199,00 kr. 399,00 kr.
199,00 kr. 399,00 kr.
179,00 kr. 349,00 kr.
149,00 kr. 279,00 kr.

Fede støvler til piger – find nye støvler til vinter

Når efteråret og vinteren melder sig, er det på tide at finde nye støvler, der kan holde fødderne varme og tørre i det danske vejr. I vores sortiment af støvler til kvinder finder du både lange støvler med hæl, korte støvler med hæl og mere casual, forede boots med gummibund – simpelthen med udgangspunkt i at du til enhver tid skal kunne finde et par lækre støvler, der samtidig er praktiske i efterårs- eller vintervejret. Der er altså både pæne støvler samt deciderede vinterstøvler til kvinder.

Kombinér dine vinterstøvler med bukser eller en kjole

Det køligere vejr betyder – desværre for nogen – at sommerkjolerne skal pakkes væk, men det betyder ikke, at du slet ikke kan bære kjoler. Du kan eksempelvis kombinere en midi kjolemed et par leggings sammen med dine nye vinterstøvler.

Alternativt kan du vælge at tage et par lækre jeans og en top eller en trøje på sammen med dine vinterstøvler for at skabe et mere casual og råt, men samtidig pænt look. At det er vinter behøver altså ikke at betyde, at du kun skal gå i store sweatere – hvis du kombinerer dine vinterstøvler med de rette items, kan du sammensætte et fedt vinterlook, der samtidig vil være super lækkert. 

Bare ben og lange støvler – en af favoritterne

Er vejret knap så koldt, kan man godt vælge et par lange støvler kombineret med en midi kjole for at opnå et klassisk og pænt look, der passer til både fest og hverdag – og de lange støvler kan være et perfekt supplement / alternativ til stiletter. De lange støvler er også perfekte sammen med et par lækre strømpebukser og en kjole, der i fællesskab kan blive til et outfit, der virkeligt tager kegler. Et sofistikeret, men samtidig iøjnefaldende look, hvor du med garanti får opmærksomhed. Derudover giver de lange støvler et højere og mere slankt look, der klæder langt de fleste, og netop derfor er de lange støvler en af favoritterne i skoskabet hos mange piger og kvinder.

Brug de korte støvler sammen med en kjole

Et par korte støvler kan sammen med en kjole give et flot look – og de lidt mere markante sko (sammenlignet med stiletter) kan give dit outfit lidt kant, så hvis du ikke synes, det er så enkelt at tilføje personlighed, kan du passende kigge i retning af et par ankelstøvler / korte støvler. De korte støvler kan samtidig kombineres med mange ting; til en tur i byen i weekenden er de perfekte sammen med en kjole og bare ben, mens de ligeledes kan bruges med jeans til alle hverdagens gøremål.

Køb støvler til piger eller vinterstøvler online hos MissMartins.dk

I sortimentet er der altså både støvler til brug forår og efterår – og de forede og dejligt varme vinterstøvler til piger. Du kan finde nærmest præcis de støvler, du er på udkig efter.

Når det er snevejr kan du med fordel kigge i retning af vores forede støvler med flad bund – et par vinterstøvler til snevejret, der virkeligt kan holde fødderne varme og vand og sne ude. I efteråret, hvor det er en anelse varmere, og det derfor ikke er nødvendigt med forede støvler, kan du finde både lange støvler eller ankelstøvler, der vil passe godt til næsten alle typer af underdele/beklædningsgenstande; jeans, nederdele eller kjoler.