99,00 kr.
99,00 kr.
50,00 kr. 99,00 kr.
39,00 kr. 69,00 kr.
50,00 kr. 129,00 kr.

I enhver piges garderobe bør der findes mindst ét par strømpebukser – til de køligere måneder, til når sommeraftenerne er lidt kolde eller bare når humøret ikke er til bare ben. Samtidig er strømpebukser et bredt begreb, hvor der findes alt fra de helt basic, ensfarvede strømpebukser over de mere elegante strømpebukser med en enkelt eller få enkelte striber og til de helt flamboyante strømpebukser med mønster. Derudover har vi i sortimentet også strømpebukser med leopardprint eller et blomstret mønster.

Strømpebukser under en kjole tilføjer elegance

Står aftenen på et cocktailarrangement – eller bare et arrangement af mere formel karakter – kunne du passende tage et par enkle, elegante strømpebukser på sammen med eksempelvis den sorte aftenkjole og de flotte stiletter. På den måde skaber du et elegant outfit, der går i tråd med aftenens arrangement, og som helt sikkert passer med dresscoden.

Derudover kan du også vælge at tage strømpebukser på under mere spraglede kjoler – eksempelvis er et par elegante strømpebukser under pailletkjolen helt perfekt til nytår; og det er særligt rart, når klokken slår 12, og du undgår at skulle stå i bidende kulde med bare ben, men i stedet i strømpebukser.

Spraglede strømpebukser til kvinder

Er arrangementet knapt så formelt, og tør du tage et par mere spraglede strømpebukser på, kan du passende kigge i retning af vores mønstrede strømpebukser – eksempelvis har vi blomstrede strømpebukser, der kan være et frisk pust til dit outfit. Det kan være det helt rigtige valg til de kolde vinteraftener i byen, og de kan sagtens kombineres med eksempelvis et par ankelstøvler.

Strømpebukser med leopardprint til de mere vovede

Er du en vovet type, og tør du udfordre og få opmærksomhed, når du træder ind i et rum, kan du vælge at tage et par strømpebukser med leopardprint på. Det kan være med til at give dit outfit et pift – og skabe et look af den mere flabede slags.

Kombineres de samtidig med eksempelvis en elegant kjole, kan du skabe et flot outfit, der samtidig har en smule kant. Tilsættes der et par mere spraglede stiletter har du helt sikkert et vinderoutfit, hvis du er typen, der ikke har noget imod en smule opmærksomhed.

Sorte eller hudfarvede strømpebukser?

Skal man vælge de mere anonyme, hudfarvede strømpebukser, eller skal man tage de sorte strømpebukser, der giver et stærkere, mere selvsikkert og klassisk look. Det kommer helt og aldeles an på din smag. De hudfarvede strømpebukser er ikke helt så synlige, og man kan lade folk tro, at man har bare ben, mens de sorte strømpebukser er synlige, men samtidigt elegante.

Hvad er forskellen på leggings og strømpebukser?

Leggings er egentligt næsten det samme som strømpebukser; et tætsiddende item, der dækker benene. Forskellen er, at leggings går til enten under knæet eller til lige over foden, og der er altså ikke en egentlig fod i leggings. Til forskel fra leggings er der i strømpebukser en fod, så man kan have et mere fuldendt look, når man eksempelvis har stiletter på.

Om sommeren er leggings en vinder hos mange, da de gerne vil have bare fødder, men samtidig have noget på benene. Som nævnt ovenfor kan strømpebukser bruges, hvor man gerne vil have det mere fuldendte og elegante look.

Køb strømpebukser til piger – stort udvalg af strømpebukser online

Vi går meget op i at forsøge at udbyde et bredt udvalg af fede items hos MissMartins.dk. Det betyder selvfølgelig også, at vi har et bredt udvalg af strømpebukser – og både basic strømpebukser i én farve uden mønster, samt mere spraglede og mønstrede strømpebukser. Så skal du bruge et par strømpebukser til dit outfit, kan du finde dem hos MissMartins.dk